Zelfliefde

Bij zelfliefde gaat om het naar binnen toe keren en van jezelf leren houden zoals je bent. Dat is een proces. Het heeft veel te maken met eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfrespect. Het gaat hier dus om volledige acceptatie zoals je bent.

 

Wij kunnen hier geen kant en klare methodiek of plan van aanpak voor jou uiteenzetten. De coaching is namelijk per persoon zo iets specifieks; zowel qua oorsprong van het tekort aan zelfliefde, als daarmee ook de aanpak.

 

We weten wel zeker, dat we aan de slag met je innerlijke criticus; welke negatieve overtuigingen heb je over jezelf? Je leert deze ook om te buigen middels de RET-techniek. Ook zal er innerlijk kindwerk en systemisch werk aan bod komen. En voor de rest is het volledig op maat! 

Tariefstelling

Het tarief voor life coaching is €140,- exclusief BTW per sessie van een uur en een kwartier bij begeleiding door Ramon óf Cathelijn. Als wij samen de sessie begeleiden is het tarief €235,- exclusief BTW per sessie. Voor avondsessies en weekendsessies rekenen we een toeslag van €45,- per sessie. 

 

Als zzp-er kan je de sessies aftrekken onder de noemer persoonlijke coaching. Dit tarief is inclusief voor- en nawerk en begeleiding bij thuiswerkopdrachten. Een sessie kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur voor aanvang. 

Contact